Over Edel Carpets

Edel Carpets is een moderne Nederlandse tapijtproducent. Ontwikkeling, productie en verkoop gebeurt allemaal in eigen huis.

Onze tapijtcollectie bestaat uit onderscheidende synthetische en wollen tapijten voor het midden/hoog segment.

Edel Carpets heeft de perfecte oplossing om die luxe, opvallende look te creëren, of u nu een kantoor, hotel of mooi huis ontwerpt

Door middel van partnerships & co-design verleggen wij de grenzen om de wensen van de klant te vervullen. Edel Carpets begrijpt de behoefte aan consistentie, betrouwbaarheid en service.

Innovatie sinds 1918

Hoogwaardig tapijt

Edel Carpets produceert hoogwaardig tapijt sinds 1918. Innovatie is onderdeel van onze cultuur - zo zijn we gegroeid van handgemaakte biezen- en kokosmatten naar de productie van kamerbreed synthetisch en wollen tapijt.

Kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Edel Carpets. De hoge kwaliteit en juiste prijs-kwaliteitsverhouding zorgt voor tevreden klanten over de gehele wereld.

Service

Naast het leveren van kwaliteit vinden we ook het leveren van een hoge mate van service erg belangrijk en zetten we hier hoog op in.

Onderscheidend

De Edel Carpets tapijtcollectie staat bekend om haar innovatieve constructies en ontwerpen en een gebalanceerd kleurenpalet dat altijd vooruit loopt op de trends.